Bereikbaarheid

OpenbAalst station verkleind.jpgaar vervoer:

Het station van Aalst is een IC-station met frequente verbindingen van en naar Gent, Brussel, Denderleeuw, Geraardsbergen... Het station bevindt zich in vogelvlucht op 1km van de school.

Aan het station kan je de bus nemen. De streeklijnen 41, 42 en 43, die respectievelijk naar Londerzeel, Asse en Opwijk rijden, houden halt tussen het SAI en het OLV Ziekenhuis, Campus Aalst. Ook stadslijn 4 ‘Hof Zomergem” brengt je tot vlak voor het SAI.
Je kan de dienstregelingen opzoeken via de website van het OLV-ziekenhuis.
Ouderplatform van De Lijn voor onze school.


Met de fiets

Onze school is gelegen op zo’n 400 m van de Leirekensroute (Aalst - Londerzeel) dat deel uitmaakt van het provinciaal fietsnetwerk (kortstbijzijnde fietsknooppunt is 34). Er is een overdekte fietsenstalling beschikbaar.

Met de wagen

OplanSAIaalst.jpgpgelet, de school heeft geen eigen parking. Voorzie voldoende tijd om een parkeerplaats te vinden in de omliggende straten.

GPS: Leopoldlaan 9, 9300 Aalst

Beschrijvingen:

Aalst is gelegen aan de E40 tussen Brussel en Gent.

Komende van Brussel (E40) of centrum Aalst:

Op de E40 neem je afrit 19 (Aalst). Je rijdt door tot aan de rotonde. Daar neem je de tweede afslag (Parklaan), richting N9 Asse-Opwijk. Je blijft de baan steeds volgen. Aan de eerste verkeerlichten ga je rechtdoor (brug over de Dender). Aan de volgende verkeerslichten draai je naar links, richting Opwijk. Deze baan blijf je volgen. Aan het kruispunt met verkeerslichten voorbij de kerk zie je de school rechts op de hoek.

Komende van Gent (E40) / Dendermonde:

Op de E40 neemt je afrit 19 (Aalst) en volg je richting Dendermonde. Je bevindt zich nu op de Siesegemlaan (expressweg). Je rijdt aan alle verkeerslichten rechtdoor. Aan de derde lichten kruis je de Gentse Steenweg en blijf je verder rechtdoor rijden, richting Asse/Opwijk. Je bent nu op de Boudewijnlaan. Na de tweede verkeerslichten op de Boudewijnlaan rijd je over een viaduct. Aan de volgende verkeerslichten ter hoogte van de Heilige Hartkerk rijd je nog steeds rechtdoor, tot aan de volgende kerk (OLV-plein). Aan dit  kruispunt vind je op de linker hoek het SAI

Komende van Asse / Affligem

Volg de Brusselsesteenweg tot aan de verkeerslichten voor het viaduct in Aalst. Aan het kruispunt (links ziet u een vestiging van Colruyt) rijd je naar rechts (Albrechtlaan). Deze baan blijf je volgen, tot aan het kruispunt met verkeerslichten voorbij de kerk. Daar zie je de school rechts op de hoek.


Over SAI

Agenda

Links

 
 

Sint-Augustinusinstituut

Leopoldlaan 9
9300 Aalst
T 053 70 33 79
F 053 78 23 57
E info@sai-aalst.be
Route via Google Maps

Sitemap

  Volg ons via:   Facebook  Instagram  RSS

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in op de digitale nieuwsbrief van SAI Aalst en volg mee vanaf de eerste rij!